Jump to content

Fener1907

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fener1907

  1. 22 minutes ago, Nekipo said:

    Aynen biraz araştırdım hallettim sonunda tabi sıfırdan başlamam gerek malesef. Bakalım ileri ki sezonlarda bir sorunla karşılaşıcakmıyım. İsteyen olursa buraya atsam olur mu dosyayı?(Ancak yabancı sınırını 16 yaptım wonderkid kovalamayı sevdiğim için)

    Hocam bana da yardımcı olur musunuz? 

  2. 2 hours ago, perpetua said:

    TFF aksi yonde aciklama yapana kadar boyle devam eder.   Bizden beklenen kurallara olabildigince az yorum katarak bugun itibariyle bilinenleri yansitmak. 

    Farkli lig kurallari uzerinde calismayi planlayan bazi arkadaslar oldugunu biliyorum.   Oyun editorunun de cikmasiyla beraber ise koyulmuslardir ve kisa bir sure icinde sizlere alternatifler sunarlar. 

     

    Peki hocam son olarak; oyun içi editör satın alsam, sadece altyapı kuralını değiştirebiliyor muyum? Yoksa profesyonel bir müdahale ve patch şart mı?

  3. Yabancı kısıtlamasıyla ilgili bir problem yok, yıllarca tecrübe ettiğimiz bir olay.

     

    Ancak ilk 11'de altyapıda 3 yıl geçirmiş 21 yaş altı 2 oyuncu oynatmak gibi bir absürtlük oyunu tamamen mahvediyor. Uygulanmayacağı açık bir kuralı bu şekilde dayatmak saçma olmuş.

     

    Yerli oyuncu bulur gerekirse 3 yabancıyla da olursun ama diğer seçeneği uygulayacak malzeme yok oyunda. Defalarca 4-5 yıl ileri gittim. Forvette kaleci oynatıyor, defansa forvet oynuyor. Aanadolu takımlarının tamamı sahaya böyle çıkıyor.

     

    Dakika 1'de o gereksiz 2 adamı da çıkarabiliyorsun mesela. Bir absürtlük daha.

     

    Perpetua hocam net olarak sizden duymak istediğim bu saçmalığın aynı şekilde devam edip etmeyeceği. Anlıyorum ki sizinde salt olarak elinizde değil.

     

    Sürem dolmadan iade etmekten başka şansım yok. Çünkü Türkiye Ligi 3. sezonla birlikte tamamen sona eriyor maalesef.

×
×
  • Create New...