Jump to content

besiktasfans

Members+
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by besiktasfans

  1. I've been paying for this game for 15 years, please do it for me. @Neil Brock
  2. They tell stories. I simulated the 3-season training schedule just by resting. Nothing has changed. I finished the season 2nd, 3rd and 1st respectively. At the beginning of the season, I talked about meaningless and unreal player profiles for pages. All they do is word salad! Unrivaledness made them this way! @sekansfutbol
  3. I want to watch training. In the old versions (09 - 10 - 11) or CM games we were watching our team's training. What I mean by this is that we were able to obtain comparable data such as free kicks, penalty kicks, running distance. The training part is very superficial right now.
  4. When is it expected to arrive? According to him, I will open a new career.
  5. @EdL I can't find the pre-game editor in Xbox Gamepass. Please help me. FM 2023
  6. I can't find the pre-game editor in Xbox Gamepass. Please help me.
  7. Good question. I'm also wondering: is the processor important for gaming speed, or is it RAM?
  8. Title owner, at what level did you make your manager profile when you started the game?
  9. Will we have such a problem this season? @EdL
  10. İlk paragrafımda yazdığım gibi, yaptığın işe çok büyük saygı duyuyorum. Kolay değildir, anlayabiliyorum. Bilgi ile başladım yazılara zaten. Her neyse, günün birinde çalışmak istersen, yardımcı olabileceğim, zaman ayırabileceğim bir konu olursa, tanışmak istersen, geribildirim almak istersen bana ulaşman zor olmamalı. Kolay gelsin. Umarım bu oyun daha iyi ve gerçekçi olur.
  11. Sayfalarca yazı yazdım sana. Geçiştirmekle yetindin. Turksportal forumunda yarattığınız fanatizmi oyunun kılcal damarlarına taşımanızın peşini bırakmayacağım. Birçok insan mesaj attı senle ilgili ve geçmişine dair. ''Derdim'' dediğim hala oyunun düzelmesi ve iyi olması. Peşini bırakmayıp, başaracağım. Bu yazı da burada duracak, sana hatırlatacağım. Çiftliğinde ve kurduğun liyakatsiz ekiple sana rastgele.
  12. konu dışına çıkmak istemiyorum. benim derdim başka.
  13. Üstlerine yolladım zaten ama, sen de bir bak istedim:) @perpetua
  14. Bu ve buna benzer tüm fanatizminizi ve foyalarınızı ortaya yavaş yavaş çıkarıyorum. Hadi bakalım.
  15. Tartışma başka yere gidiyor. Düşünmeden reddediyorsun. Argümanlarımız yanlışmış. Bir argümanın yok ki. Şuna göre bu maddeye bu kurala göre belirleniyor diyemiyorsun. Tahminlerle falan diyorsun. Eğer içinden ya da ekip arkadaşlarınla ''arkadaşlar biraz daha dikkat edelim'' kaygı ve hissine kapıldıysan bu benim için yeterli. Analitik düşünce yapısına sahip olmadığın için zannetmiyorum. Sadece kendi takımlarınızla ilgilenmeyin diyorsun, ben Beşiktaşlıyım ve GS maaşları konusunda bir tarafımı yırtıyorum 3 gündür. Tekrar söylüyorum, amacım oyunun daha fazla gerçeğe yakın olması. Bu oyuna oyun olarak bakmıyorum çünkü. Bu ve bu tarz yaklaşımda olan biriyle, dogmatik konuşan bir liderle konuşmak ve yardımlaşmak, çalışmak zor olmalı. Ekibe nasıl dahil olabilirim? Bunun için sana mı başvurmak gerek? Sanırım evet. Destek olmak istiyorum, takım sorumluluğu da alabilirim. Genel konular ile ilgili de araştırma, fikir üretebilirim. Fakat dogmatiksin. Yılların verdiği güce sığınıyorsun. Daha fazla konuşmayacağım. Bu işi daha iyi yapabileceğimizi düşünüyoruz sadece. Yardımcı olmak istiyoruz.
  16. @perpetua Soruya soruyla cevap vermeye çalışan (!), küçümseyen, yapıcı olmayan, anlayış göstermeyen, bana değil gidin ona sorun gibisinden, içerikten kaçan ve konuyu basite indirgeyen bir yaklaşıma sahipsin. Aman tadımız kaçmasın Rıza Bey modundasın şu anda. Seni de anlıyorum, sanırım bugüne kadar hiç sorgulanmamışsın. Ama bu oyun evrenselleştiği takdirde, daha çok kişiye temas ettiği halde daha fazla bu ve bu yaklaşımın ve yaptığın iş sorgulanacak. Bir zahmet turnuva kurallarını ve doğum tarihlerini doğru girin. Konu 2-3 oyuncu profili değil, oyunun daha oynanabilir ve daha gerçekçi olmasını düşünmek ve katkıda bulunmak istemek. Çocuk gibi ben şu kadar yıl oynadım diye cevap vermişsin. Ben ya da bir başkası bir sayfa yazıyı 1 kere okurum, sen 5 kere okuduğunda anlarsın. @Neil Brock kişisine ve ilgili kişilere bu başlıktaki tavrını ve cümlelerini mesaj yoluyla göndermeye başladım bile. Müşteri memnuniyetini -zaman kaybı- olarak tanımlayamazsın. Bir firma çalışanı böyle davranmamalı. Tıpkı siyasetçi gibisin. Maaşlar konusunda, çoğu (+10 yıldır seninle çalıştığını söylediğin ama hepsinin yaşı ve girdiği tarih belli olan ergenlerden oluşan) araştırmacınla da konuştuğum gibi, hiçbiri maaşlarla ilgili standart, net bir cevap veremedi. Konu editörü açıp 2-3 futbolcu profili değiştirmek değil, konu tutarlılığını ve netliğini sorgulamak.
  17. Merhabalar, öncelikle yaptığınız işe ve işlere çok büyük saygı duymaktayım. Bir klişe olarak yaklaşık FM 08 döneminden beri oyunu faal oynamaktayım. Sizden birkaç bilgi talep etmek, işleyişi anlamak ve şikayette bulunmak istiyorum. Oyuncu özelliklerini neye ve kime göre, hangi beyin fırtınasından sonra belirliyorsunuz? Kaç kişi karar veriyor? 1-2 kişi kendi kafasına göre mi belirliyor yoksa bunlar onaya, kontrole, istatistiğe tabi tutuluyor mu? Yeni transfer olan oyuncuları, takım sorumluları neden güncelleyemiyor? Kimisi güncellediğinden bahsediyor kimisi güncelleyemediğinden. X futbolcu 15 maçta 14 gol atıp transfer yaptıysa ve bu gollerin yarısını kafa ile attıysa neden profili ve kafa vuruşu özelliği aynı kalmak zorunda? Örneğin Icardi, PSG'de iken tükenen bir performans ile Türkiye'ye geldi. Gelen her oyuncu gibi (gerçek hayatta) kariyeri ülkemizde düşüşe uğramaz mı? Türkiye temsilcilerinizi yeterince denetlediğinizi düşünüyor musunuz? Kimi Türkiye takım sorumlularınız Twitter'da özellikle Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray sorumlularınızdan örnek vereceğim. Galatasaray sorumlusu ''geçen sene takımı çok iyi yapmıştım o yüzden bu sene dengeledim.'' gibi bir talihsiz yorumda bulunmuştur. Galatasaray takımının altyapı oyuncularıyla hiç ilgilenmemiştir. Fenerbahçe sorumlusu ise, birkaç yorumcunun yaptığı yoruma göre özellik belirlemiştir. Ekte ekran kaydı vardır. İrfan Can Kahveci futbolcusunu, değerinin çok ve çok üzerinde yapmıştır. Oyuncunun oyunu gerçekte bellidir. Oyuncu, Antony'den daha iyi konumda. Ben ve birçok arkadaşım, bu hususlardan rahatsızız. Arda Güler adlı futbolcuyu olduğundan çok daha iyi yapıp dengeleri etkilemiştir. Örneğin Arda'yı, PA - CA ile yükseltip potansiyel vaad eden bir profil yerine prime bir futbolcu gibi yapmanın mantığı nedir? Çoğu oyuncuda bu geçerlidir. Algılara göre futbolcu profili yapmamak elzemdir. Bu yapının değiştirilmesini, gerekirse bu oyunun iyiliği ve evrenselliği için görev almak, yardımcı olmak istemekteyiz. Beşiktaş sorumlusu ise, istatistikçilerle çalıştım ve birçok kişiden yardım aldım demiştir. Olması gereken bu değil midir? Birçok insanın belki de hayatında gönül verdiği tek oyundur Football Manager. Birkaç insanın yaptığı bu ve bu tarz hatalarda oyundan aldığımız keyfin düşmesine bir tüketici olarak katlanamıyoruz. Maaş konusunda ise, KAP'ta açıklanan değerlere göre Mertens bonuslarla beraber 3.2m euro almaktadır. Oyunda bu rakam, 6.6 şeklindedir. Weghorst 2.8m euro almaktadır. Oyunda ise Beşiktaş'tan aldığı ücret 4.6m euro. Başka lige gidecek olursak, Mbappe gerçek hayatta 90m euro alırken, oyunda bu rakam 49m euro seviyesinde gözükmektedir. Bu saçmalık ne kurla, ne brüt / net maaşla ne de vergiyle açıklanmamaktadır. Tutarsızlık mevcuttur. Bir yama, bir düzeltme yapmak bu kadar zor olmamalı. Editör kullanmak zorunda değilim. Eke birkaç örnek profil ve tweet bırakacağım. Bilgilendirilmek ve anlamak istiyorum. Saygılarımla.
  18. Hello, first of all, I have great respect for your work and work. As a cliché, I've been playing your game since about FM 09 - 10 - 11. I would like to request some information from you, understand the operation and make a complaint. After what brainstorming do you determine the player characteristics according to what and whom? Do 1-2 people determine it according to their own mind or are they subject to approval, control and statistics? Why can't the newly transferred players, the team responsible be updated? If X player scored 14 goals in 15 matches and transferred, why does his profile have to stay the same? Do you think you have adequately audited your representatives in Turkey? I will give an example of some of your Turkey team responsibles on Twitter, especially Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray. Galatasaray manager made an unfortunate comment such as "I did the team very well last year, so I balanced it this year". He has never been interested in the youth players of the Galatasaray team. Fenerbahce manager, on the other hand, determined the feature according to the comments made by several commentators. Attached is the screen recording. İrfan Can Kahveci made his football player much and much more than his worth. The player's game is actually clear. Me and many of my friends are uncomfortable with these issues. He made the football player Arda Güler much better than he was and affected the balances. This is true for most players. It is essential not to make a football player profile according to perceptions. We would like to help change this structure, if necessary, for the good and universality of this game. Besiktas manager, on the other hand, said that he worked with statisticians and got help from many people. Isn't that what's supposed to happen? Football Manager is perhaps the only game that many people love in their lives. As a consumer, we cannot bear the loss of enjoyment from the game due to these and such mistakes made by a few people. I'll leave a few sample profiles and tweets attached. I want to be informed and understood.
×
×
  • Create New...